Peanut butter pancakes

I morse testade jag ett par nya pannkakor med jordnötssmör i och fick en krämig smakupplevelse. Tack vare jordnötssmöret blev de lite krämigare och tjockare än de andra jag gjort  och även mycket enklare att steka. 
 
 

 
1/2 dl lättkeso
1 ägg
1/2 dl graham- eller rågmjöl
1 msk jordnötssmör green choice
1 msk stevia strö 
2 msk mjölk
 
Vispa samman alla ingredienser och stek på medelvärme i rapsolja tills ena sidan börjar bubbla. Då vänder du dem. Jag valde att toppa med en banan och hemmagjord yoghurt (Turkisk yoghurt, kvarg, hallon, blåbär och en nypa stevia).
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback