Ballerinagröt

Gröten
1/2 mosad banan
1 tsk bakpulver
1-2 krm vaniljpulver alt. vaniljsocker
1 dl havregryn
1 ägg
2 msk kvarg
alt. lite stevia/honung för sötning
 Sätt ugnen på 220 grader. Blanda i hop alla torra ingredienser och tillstt ägg, kvarg och bananen. Lägg i en ugnssäkerform och ha i ugnen i ca 15 min.
Topping
1/2 mosad banan
2 msk kvarg
1 msk kakao
1 msk hasselnötssmör (rosa hasselnötter i ugnen och skala, mixa i ca 10 min och volia)
Blana i hop alla ingredienser och toppa gröten när den är lite sval.
SÅÅÅÅ GOOTT. Bästa gröten jag ätit och jag gillar inte ens varm banan. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback