Färgglada grönsaker

 
Iadg har jag vid 18.00 varit på PT tid på Sats hos mig. En av de tre gångerna som man fick medsom nybörjare. Kan kanske skriva om det sedan. Sen blev det direkt till innebandyn och hem för kvällssnacks/efterträningssnacks. Inte bestämt vad dock.... En middag när inspirationen är på Zero och mörkret bara tynger ned en:
 
Halv avokado (skiva på längden och peppra med citronpeppar) 
En burk makgrill i tomatsås toppat med lite ost
Nästan en hel morot
DIPP
Gurka
En liten champinjon
Lade även till lite keso sedan...
Och sådana gröna goda ärtor (som jag glömt namnet på...)
 
Lägg upp fint och njut!

Tips: DIPP

 
Hej people! Ett litet tips ifrån en såsberoende Klaris äääär: DIPP! Ja, ni såg rätt. Helt vanlig chipsdipp (helst dill, goast!). Den kan stå i kylskåpet, redo att förgylla en måltid eller till morot-coh gurkstavar på kvällar framför tvn. Den kan såklart inte ersätta goda, ljuvliga svamp, choklad eller beasåser men det är en bit påväg. Någon gång i mitt liv ska jag göra min egna dipp. Vem vet, kanske har mer skills på det än smoothies... Håller er uppdaterade ;) Och ja, det ÄR EN MORORT PÅ BILDEN. Fuskade bara och gjorde den rund. Shame on me!
- KLARA

Morgonstund har guld i mun

Vid detta laget borde mina fantastiska pankisar kommit upp (om allt funkar som det ska). Ville bara tipsa om morgonträning. Tomt på gymmet, en bra start på morgonen och du får känna dig cool och nyttig när du sitter på bussen, blöt i håret och frukost i högsta hugg. Jag och Karro var på gymmet 06.45-07.45. Joggade 3 km och körde Elins GRYMMA armpass... Hon kan kanske visa någon gång (?) Ha en bra dag allihoooopa :) Klar is

Design

Åh, vänner. Designen SKA jag fixa. Vet dock inte hur, men det löser sig. Hoppas jag.... Sov sött <3

Nyttig hamburgare

Vem har sagt att hamburgare är onyttigt? Haha donkens kanske inte är att föredra men hemmagjorda, utan bröd, fet dressing och ost är okej. Min middag:
 
Hamburgare:

Biffen har pappa gjort. Typ köttfärs, vitpeppar, vatten, salt, massa färskmaldsvartpeppar. Easy, nyttig och god!!
Sallad
Halv morot
Lite gurka
4 tomatskivor
Gullök
Keso
Halv avokado (som jag skar i långa skivor. Och barn, AKTA KNIVEN. DEN ÄR VASS!) 
Ketchup och senap (som säker är jääätteonyttigt men det struntar jag i. Lite kul i livet måste man få ha)
Vit balsamvinäger
Citronpeppar
En näve med hasselnötter, mandel och russin. Fantisera att de ligger på den där tråkiga tomma platsen. 
 
How to do: Ja, ni ser nog ganska tydligt. Citronpeppar och vita balsamvinäger över keso och grönsaker. Easy peasy!
 

OSTomelett

 
I går efter min innebandyträning sprang jag hem (hört att man ska äta inom 30 min efter avslutad träning) för att laga mat. Föräldrarna hade fått stränga order om att INTE GÖRA MAT ÅT MIG eftersom de inte riktigt vet vad jag vill ha. Och må jag säga, det blev amazing. Tack vare pizzaosten som ligger gömd emellan tror jag... ;) 
 
Omelett
2 ägg
krm salt
1 krm peppar
 
Vispa ihop allt och stek i lite raps/olivolja på låg värme. Om du vill tillsätter du lite (pizza)ost.
 
Tillbehör:
3 körsbärstomater
Lite keso
Brieost
Någon blanding av blomkål, lök, vitlök, morötter och kelda som först kokats upp lite och sen skjusats i ugnen. 
 
 
 
 

Heyholetsgo

Hej alla människor där ute. Nu tänkte jag starta min tredje blogg (tredje gången gillt, eller hur är det?). Det jag kommer fokusera på är hälsa och eftersom jag inte är ett proffs får ni ta det med en nypa salt för detta ska var en blogg att bli inspirerad av, inte gå hem och börja räkna kalorier och känna sig stressad. Nu har jag kört "hälsosamt liv" i 2 veckor. Dvs. försöka undvika godis och annat sött i veckorna och äta det på en äta-vad-jag-vill-dag. Det går okej. Kolhydrater har jag minskat med eftersom jag märkt att jag mår bättre utan. Mjukmackor är min last här i livet, så lite tungt känns det... Aja, känn dig grymt välkommen fööör nu kööör vi people!!
 
KlaraFärdigaGa