Påskägg

I tisdags såg jag ut som ett påskägg i mina färger.
 
tröja och kappa: H&M
Byxor: Hollister
Skor: Johnny Bulls

Though life

Nu under påsken kan ni få kolla på mina fantastiska innebandyben och låtsas att jag trnar såhär hårt på Öland. Hahhaha i själva verket sitter jag säkert med en godisskål framför tvn nu. Hoppas er påsk är grym! 

Banankaka

Efter ett smärre utbrott över att keson var slut och en prommenad senare gjorde jag mig en fantastisk frukost i tisdags. Dock så vet jag ej hur man steker fina bananpannkakor så det blev en kaka istället. Väldigt god och helt klart att värd att testa.
 
2 ägg
1 mosad banan
1 msk grahamsmjöl
Hallon
Lingon
1/2 äpple
Liiite keso...
Val- och hasselnötter
 
Blanda mjölet, äggen och bananen och stek på låg värme. Jag gjorde typ scrambled egg och tröck ihop på tallriken. Toppa mned keso (jag skrapade ihop lite) hallon tillsammans med lingon, skivat äpple och hackade nötter. 
 

FÖR VI ÄR SÅ JÄKLA BRA

Prov och uppsats är inlämnat. Beep-testet är över. Vi lyckades träna och manövrera hunden på samma gång. Inte med ett leende men inte heller med alltför sura miner. Åh vad vi är braaa Eliin!!!!!! Står utanför skolan i mjulisar, dunjacka och jogginskor och ser ut som hej-kom -och-hjälp-mig. Min familj skulle vart här för 15 min sen men de fstnade imärsta för godisköp. Godis, oc och mina banan/hallonmackor väntar på mig i bilen. U ÖR DET PÅSKLOV PÅ RIKTIGT!!!


Frihet

   
Åhh glad skärtorsdag allihooop!! Min uppsats är inskickad och om 10 min har jag mitt historiaprov och sen är jag friii. Imorse hade vi en trevlig spansk morgon med tapas och efterrätter från Venezuela. Även fika som är standard i klassen, macrones och kladdkaka med nutella. Miiihihihi Ha en fin påsk! Krammmiz
   

Stolthet

Jag har haft så sjukt fullt upp denna vecka med att försöka manövrera läxor, skola, träning och hund. Att få ihop logistiken när jag även blir hämtade från skolan imorrn för att åka direkt till vår stuga på Öland förbättrar inte saken. Men jag måste säga att jag är så sjukt stolt över mig själv efter denna vecka! I måndags trodde jag inte att min uppsats skulle hinna bli klar tills imorrn och nu är den så gott som klar. Finslipet fixas i skolan imorrn. När det kommer till historian är jag förvirrad och stressad, men när jag kliver ut ifrån provet imorrn kommer jag (förhoppningsvis) le och veta att jag gjort mitt bästa. Idag på beep-testet höjde jag mig och slog mitt rekord. Yiii. Sista; som den stressade och planeringsfreak jag är har jag packat gymväskan, ställt klockan på 06.00 för gymtid i en timme och bakat bröd till mellnmå.l För på Öland ska jag bara njuta. Vara med familjen, se på filmer och mitt älskade OC, lyssna på alla miljoner LP-skivor, äta alldeles för mycket godis och mat, gå långa prommenader och inte stressa över att träna. Det gör jag när jag kommer hem! ÅÅÅH VAD JAG LÄNGTAR! Massa recept har jag även till er, men de får vänta till efter påskhelgen och jag är hemkommen till Siggis igen.
 
Till sist vill jag hålla med min kära vän   http://elinbohlin.devote.se/  om att vi måste lära oss att inte underskatta oss själva. VI KAN MER ÄN VAD VI TROR!
- Klaris
   

Pluggtugg

Just hemkommen och ska ta tag i mitt pluggande igen. Trots att solen och det vackra vädret lockar. Nej nu ska jag speeda så jag hinner till innebandyn ikväll. chaao


Spicy tonfisk

Heejsan. Kom upp ifrån mitt krypin för att ta en matpaus. Det blev tonfisk med smak av Indien och stekt zucchini (ny favorit) med årets i särklass godaste apelsin till efterrätt. Väldigt gott men nu är pausen slut och jag skall ned till ryska revolutionen och andra världskriget igen. Dock ganska roligt, roligare än min kost-uppsats. *ångestöverden*. Det som håller mig uppe är kvällsmålet sen ikväll :D Ha en fin och trevlig kväll. Glöm ej att se på topmodel finalen (Elin, hör av dig dirr när du vet vinnaren!)




Tårtfrossa

28 tårtor plus x antal småkakor hade min faster bakat. Okej tänker ni det är väl vanliga kladdkakor. Nehej säger jag; allt ifrån citronkladdkaka med vitchoklad, till glutenfri lchf tårta, till glass cheesecake, till fransk chokladtårta med cashewnötter, till brittatårta till morotskakor med varierande glasyr. Om jag var tvungen att smaka all? JA! om jag gick flera gånger? JA! om jag nu, efter 6 timmar, fortfarande har paltsvimma? JA! vill jag aldrig mer se en tårta? NEJ!








till ert vetande var det klaris som dekorerade tårtorna, en uppgift hon tog på största allvar! Efter en härlig men intensiv helg med alldeles för mycket sötsaker och alldeles för lite plugg ska jag nu släcka lyset och ta nya tag imorrn. Sov sött!

Kropp och knopp








Jag har inte märkt en sådan stor skillnad på min kropp sedan jag började vara mer nyttig meeen knoppen är annorlunda. Igår på middagen var det buffe. Klara tog en portion av allt; lax och glass. Idag på frukosten var det inget mjukbröd eller kakor och jag åt tills jag var lagom mätt. I somras på en liknande buffé åt jag tills jag sprack. Det är ett steg i rätt riktning, nu vore det bara kul att få se lite muskler men man kan inte få allt på en gång. VAR GLAD FÖR DE SMÅ STEGEN! Puss Klaris


Bitches be like: BREAKFAST!

Godmorgon! Just nu sitter vi på vårt hotel i Norrköping och käkar fruukoost. Hade jögre förväntningar p buffén men filen med bär och miljoner olika nötter var helt klart bäst! Gårdagen var trevlig med god mat, mycket sång och killar. Herreguuud vsd mycket killar. Jag är som sagt enda tjejkusinen och hamnade lite själv bland gamlingarna men på slutet av kvällen blev det bättre :) Nu ska vi snart rulla mot nästa kalas, nämligem tårtbuffén med 150 gäster. Kära faster har gett mig i uppdrag att ta hand om tårtorna och serveringen, yeet älskar att ha en uppgift. HA EN BRA DAG ALLA FINA. igår var jag svartklädd och idag är det mer färg! och även smink två dagar i rad, heeerreguud... ;)




Sojascones

Superenkla små bröd som smakar som scones, perfekt till frukost eller mellis. Sojamjölet är även proppfullt med  protein och kostar typ 8 kronor!
4 små bröd
1,2 dl havregryn
1,5 dl yoghurt
1,5 dl sojamjöl
En nypa salt
Sätt ugnen på 225 grader. Bladna ihop ingredienserna och klicka ut fyra små "bullar" på en plåt. Sätt in i ugnen i ca 15 min. Toppa med gott pålägg. Jag körde på smör och kaviar på ena och philadelphiaost med skinka och paprika på den andra. Verkligen ett tips! 

Chao

Ett snabbt inlägg. Pappa å mamma väntar otåligt så smet in på toa för en sista uppdatering ;) Drog ned till gymmet idag trots mim enorma träningsvärk i le butt. Sprang på bandet i 50 min och gick i 10. Väldigt stolt även om det mest var i förebyggande syfte för helgens festligheter... Gjorde ballerinagröt som blev för toorr. :'( ha det braaaa. Klaris






Pizzaomelett

 
2 ägg
1 krm salt
1 krm peppar
Skinka 
Ost
Torkad basilika
Färsk timjan
 
Vispa ihop äggen med sltet och pepparn. Stek på låg värme tills den är hyffsat fast. Lägg på Skinka, ost och basilika och ste lite till. Låt svalna och toppa med färsk timjan. 
 
Perfekt efter träning ellr om man inte hinner äta en stor middag innan. Eller som brunch kanske? 

Det kostar att ligga på topp

Att vara en familj på fyra personer där dottern (försöker) vara nyttig, en pappa som älskar att laga fina middagar, en mamma som också är halvt nyttig och en son som ständigt växer, tränar och äter som en häst resultearar i enormt mycket mat. Pappa som är den bästa som finns hade en "personal shopper" på ica maxi som hjälpte honom att hitta allt på min lista. Trodde inte att han skulle köpa ALLT men det gjorde han. Var som julafton när han kom hem. SÅ lycklig!! Hahah det går i rätt utveckling när man blir gladare för matvaror än kläder ;)
xx Klaris
 

Casper hälsar

En av de bästa killarna jag vet hälsar glad fedag till er alla!
 
http://www.youtube.com/watch?v=30Xs6wV6hWE 
 
(bara för att jag suger på teknik får ni en ful länk att klicka på
 

Härlig vinter vi har i vår

Hejsan! Känner att det varit väldigt mycket recept på sista tiden men det är bara för att jag vill att alla ska få chans att smaka alla goda och nyttiga recept. Det ska vara enkelt att leva hälsosamt! Pappa är på uppdrag i matbutiken. Haha han har fått en strikt lista av mig och ringer/smsar förvirrat ibland. Lol. Idag då. Jag hade matteprov som gick sådär, därför var min, Elins och Emelies håltimmeträning extra skönt. Idag var det ben och rumpa som dödades. SÅ SKÖNT och jag har kommit fram till att jag måste utmana mig själv mer för man orkar mer än vad man tror. Ökade t.ex. vikten med 20 kg på benpressen OCH JAG ÖVERLEVDE ;)
 
På eftermiddagen tog jag hunden och mina easytones på en prommis i det soliga och blåsiga vädret. Usch kan det inte bli vååår snart. Ikväll blir det Italiensk middag som jag önskat tillsammans med Pappa och Karro och senare fotboll på tvn med de och ev. 2 familjekompsar. Pappa kom just hem men insåg att han glömt en påse på maxi. Lagom glad att sitta i en halvtimme till för att köpa maten igen.... Var på ett strålande humör i eftermiddags men nu är jag trött och irriterad. Vill bara sooova!! Aja. Ha en fin kväll <3 
 
Mitt mellis
 
STEKTA ÄPPLEN
1 äpple
Kanel
Solrosfrön
Smör/olja
TOPPING
Kvarg
Stevia
 
Skiva äpplet, stek i lite smör/olja. Häll på kanel och solrosfrön. Toppa senare med kvarg blandat med lite stevia. Möööms.

SAKNAR



  
Hela familjen saknar Indien. Mer och mer. Det har blivit lite som ett grej för oss att när vi har middagsbjudning så klär vi oss i insdiska kläder och bjuder på indisk mat. I fredags såg det ut så här. Myysigt med lite udda saker, ger hemtrevnadskänsla. Pappa bossade i köket (som vanligt) och fick i hop en asgod (försvenskad) indisk måltid. I morrn åker vi till Norrköping för 50-årsfest för faster. Ska bli kul och se vad som bjuds och träffa släkten. På söndag ska det bli tårtbuffé så ni kna nog gissa vad jag ser fram emot... ;)

Fincrisp in my heart!

Fincrisp, gott, krispigt och beroendeframkallande! Man kan ha allt möjligt på dem men två favvisar är
1: Philadelphiaost med skivad banan
2. Halv, skivad, avokado med keso, körsbärstomat och citronpeppar

Fincrisp, vad skulle jag göra utan dig?

Enkelt att få goda genom lite topping och enkelt att äta. PERFEKTION! 

Tips: APELSINJUICE

Imorse vakande jag till ett berg med apelsiner. Jag bestämde mig att rädda dem ifrån en säker död genom att göra juice av dem. 4 stycken behövdes till 2 glas. Gott, surt och nyttigt. 4 av 5 toasters. 
- Klarrrraaah

Bananmüsli- Indianstyle

Hejsan. Efter min och hundens morgonprommis i det soliga vädret gjorde jag mig en kopia av frukosten jag ofta åt i Indien. Dock var den sååå mycket godare där men med såå mycket mer socker i....
BANANMÜSLI
1 banan
Granola
Halvt sportknäcke (krossat)
Paulun müsli
Kokosflingor
TOPPING:
Naturell lättyoghurt
Skiva bananen och blanda med resten av ingredienserna. Lägg yoghurt i en skål bredvid och pyttsa i allt eftersom. 
 
FINCRISP
Fincrisp
1 vändstekt ägg
Svennes kaviar
Keso
Lägg på allt på mackan som du känner för. Kaviar är roligt att göra mönster med ;) 
I Indien. Liiite maffigare, va? ;)

Kärleksmumsbrownie

Söndagskväll. Jag var småsugen på att käka något framför tv:n. Helt plötsligt, på något vänster, får jag up dessa godingar på en blogg. Självklart följde jag inte receptet, utan förvandlade de till kärleksmumsbrownies.
Brownie:
1 dl nötter (jag använde hasselnöt)
1 dl dadlar
1/2 dl kakao
1/2 - 1 dl mjölk
1 nypa stevia/vaniljpulver eller vaniljsocker
Mixa nötterna innan du successivt blandar i de andra ingredienserna. Lägg i en liten bytta och ställ in i kylskåpet medan du gör toppingen.
Frosting:
1 avokado
1 msk honung
3-4 msk kakao
1 tsk stevia
1 tsk vaniljsocker
1/2 msk rapsolja (alt. 1 msk kokosolja)
Kokosflingor
Mixa allt (förutom kokosen)och bre över brownien. Strössla över kokosflingorna. Förvara i frysen i MINST en timme och skär de senare i rutor (blir ca. 6 st). 

Myskväll

Äntligen sitter jag nerkurad i soffan i min onepiece och kvällsmål. Gtey's here i come!!!



Mattedax

Ååh min eftermiddag består av matteplugg. Fyy vad tråkigt och enformigt det är... Gjorde mig massa kaffe för att ha något annat att göra också ;)



Egen banan- och hallonyoghurt

Åh jag är verkligen svag för mosad banan med kvarg och yoghurt. Så denna slängde jag ihop efter gårdagens träning. MYCKET GOD OCH FIN TYCKER KLARIS. 

PANNKAKSTORN

Hej och godmorgon. Hur är läget idag? Jag hoppas alla är på mitt soliga humör. Vet inte vad det är men är så himla pigg och glad. Vaknade en timme innan klockan ringde och hoppade upp ur sängen efter en natt med 8 timmars sömn. Mitt bra humör kan nog förklaras med att det är onsdag och sovmorgon och ni vet vad de betydeeeer... PANNKAKSDAXS!!! Yiiii och dess ablev bra och jag gjorde dem nästan själv. I'm learning! Just nu sitter jag i soffan med hunden sovandes bredvid mig och pappa plinkandes på gitarren i ett hörn. Man kan ju ha det omysigare ;)  
PANNKAKSTORN
1 ägg
1 äggvita 
2 msk grahamsmjöl
2 msk kvarg
1 1/2 tsk bakpulver 
1 tsk stevia
Lite hallonsaft som färgning
TOPPING:
1 skivad banan
3 grovhackade hasselnötter
Lite nyttig chokladfrosting (som imorrn kommer upp som recept)
Hallon 
Blanda de torra ingredienserna i bunke. Vispa ägget och äggvitan fluffig och blanda ned de torra ingredienserna och kvargen. Vispa lite till. Färgsätt smeten ev. om du vill. Stek i smör (enklare än i olja) på låg värme. Varva de nysteka pannkakorna med banan och toppa hur du vill. Här över ser ni min :D Dessa pannkakor kan liknas vid "vanliga", alltså inte så smakrika men såå übergoda ändå. Vill man ha smak är det bara att tillsätta lite vaniljsocker.
Jag fick min inspiration ifrån http://improveme.se/fitspooration/ men hon hade proteinpulver för att få dem fluffiga och eftersom jag inte rullar så vispade jag ägen och tillsatte mer bakpulver.
xx Klars
 

Tacksamhet

Måste bara få skriva om detsom jag satt och tänkte på under "The real housewives of Beverly Hills".
 
Jag är så tacksam för min familj som skämmer bort, bråkar, stöttar och tramsar med mig. Mina vänner som jag kan lita på. Att jag är frisk och kan träna utan några större problem. Att min familj är matintresserad. Att jag inte omges av falska röster och skitsnack dagarna i ända. Att mina betyg är bra. Att vi inte har krig.Sist men inte minst är jag så sjukt tacksam för mitt gymkort som nu äntligen fyllt sitt uppdrag och börjat få mig att känna mig starkare. 
 

Ikväll blir det innebandyträning. Åh vad otaggad och trött jag är men måste dit och göra mitt bästa i alla fall. XX KLARISCH

Latte tajm

Ååh vad blåsigt det är! och kaaaallt. En perfekt lattedag och nyttig som man är *host* gör man en healthy one. Typ. Jag tog 2 dl mjölk och ca 2 koppar kaffe. värmde mjölken, hällde i kardemumma, skummade den och hällde till slut i kaffe. Yuum. Tog även en apelsin och de 2 bröden jag inte åt i morse till mellis. Och nu hade de gottat till sig och var saftiga å goa'.

Härlig vinterdag

Gooodmorgon! Ännu en solig och härlig vinter(?)dag. Tog en prommis med hunden i mina easytones och det var dumt. Riktigt dumt. Under all snö är det halt. Riktigt halt. Men jag överlevde. När jag kom hem bakade jag hallon/bananbröd till frukost. Smakade okej. Lite gummikänsla men lägger ut recept sen :) Ha en fin dag. Klaris


Perfekta "efter-träning-målet"

Hejsan. Efter träning skall man ju äta! På tis- och torsdagar tränar jag sent och äter middag innan, så när jag kommer hem blir det något mellanmålsliknande. Detta är awesome!
1/2 dl kvarg utblandat med funlight blackberry
Tinade hallon
Toppat med hemmagjord Granola

Only the dead fish follow the stream

Chacha alla fans. Bara så att ni vet så är det top model sverige just nu. Det ser jag på just nu tillsammans med en kopp grönt te och mörk choklad (86%). Man får inte äta frukt efter 20.00 har jag hört, vilken tur att choklad inte är det då ;) Skulle göra masa läxor idag. Måste jag säga hur det slutade... lolz. Har i allla fall klippt mig. Kortare än väntat så nu är Elin glad. Ser lite ut som en munk men det växer ut. *tänk positivt. Tänk positivt*

Bärigt proteinfluff

För att göra proteinfluff behövs nödvändigtvis inget proteinpulver. NejnejNEJ, ägg funkar lika bra.
Fluffet:
1 äggvita
1/2 dl kvarg
1 nypa stevia
1 dl bär (jag hade blåbär)
Tina bären till lagom varma. Vispa äggvitan fluffig och vispa sedan i resten av ingredienserna. Toppa på t.ex. gröten. Enkelt och mättande!
 

Blåbär- och banansmoothie

Åh pappa köpte hem båbär, stora och lite smaklösa men ändå, VILKEN LYCKA!

2 dl Lättyoghurt (ev. 1 dl yoghurt och 1 dl kvarg) 
Lite frysta Blåbär som tinats lätt
1 banan
en nypa stevia
Mixa ihop allt och servera. För att få i sig protein gjorde jag en äggmacka på fincrisp, philadelphiaost och citronpeppar. Perfekt en morgon då man börjar tidigt eller stressar. Lite kul att man väcker hela huset med mixern också ;) 

Reebook EASYTONE

ååH har alltid velat ha ett par easytones men betalar honestly inte 1300 spänn för ett par. Därför var det verkligen ment to be när jag i lördags hittade dessa för 400 kronor. Inte vad jag behöver just nu, men som Elin säger; TÄNK I SOMMAR DÅ VI GLIDER RUNT I VÅRA EASY TONES. Hell yeah, värda att spräcka budgeten för :D Hade dem på jobbet idag men eftersom jag stod i köket fick de inte visa sin fulla effekt. Tog på kvällen en långis med hunden för att se. Visst lite ont i vaderna, men kommer med mer info och utvärdering senare. Ska nu göra mig i ordning för en natts sömn och ladda batterierna inför imorrn då skola, GRIT STRENGTH, Yoga och klippning står på schemat. Sov sött! xx Klaris

Kladdkakegröt

Snabb, god och helt perfekt en fredagsmorgon!
 
1 person
1/2-3/4 dl havregryn
1 mosad banan
1 1/2 msk kakao
1 krm bakpulver
1 ägg
1 krm stevia alt. Vaniljpulver/vaniljsocker (kan uteslutas)
Blanda ihop alla ingredienser och lägg i en lagom djup mikrosäker skål. Micra i ca 2- 2.30 min eller tills den blivit lagom kladdig. Tips är att om ni är som mig och har lite svårt för varm banan och den mastiga konstistensen är att micra den tills den fått en torr konsistens. Vändupp och ned på en tallrik och toppa. Jag mosade tinade hallon och blåbär och avslutade med 1 msk jordnötssmör green choice. Så god, speciellt för alla chokladstinna tjejer ;)
-Klaraaah 

Lördag med min B1

God eftermiddag i solen. Om en halvtimme har jag samling och senare innebandymatch i Tullinge. Igår var min morbror med familj här för att fira lillebror och det blev tema Indien. Har lite bilder sen. Elin dök upp på kvällen och vi hade en tjejkväll med nagelfix (aah måste visa mina fina naglar sen), kesellabollar oh praaaat. Jag tycker det är så cheeesy med smeknamn men vår engelskalärare frågade Elin var hennes B2 var när jag var sjuk. Så nu heter vi det. Lol. I alla fall så tog vi sovis, åt min favvofrukost (ballerinagröt) med fruktsallad och hackade choklad. Sen tog vi hunden på prommis till och hon gick till le buss. MEN vi ses ikväll igen för då är det PARTEYYY. Ha en fin lördag!
- Klaris

Grattis Elin!!

Ahmahgaaahd Elin fyller 17 år idag!!! :D åh vad jag älskar födelsedagar. Hon ska firas med sjungande, kramar och shopping med fika i centrum. Puss

Död fisk

Ååh herre... efter cirkelträning, gympass med aggisch, övningskörning och en god fisk-middag är jag helt uttmattad både fysiskt och psykiskt. Nu ska jag draaa mig in i duschen och senare se på Grey's anatomy. Ha en finfin kväll. ååh elins tårta ifrån i fredag skulle inte sitta helt fel nu... Och lugn allihopa, det var inget nyttigt på den. Precis som det ska va'.

Ballerinagröt

Gröten
1/2 mosad banan
1 tsk bakpulver
1-2 krm vaniljpulver alt. vaniljsocker
1 dl havregryn
1 ägg
2 msk kvarg
alt. lite stevia/honung för sötning
 Sätt ugnen på 220 grader. Blanda i hop alla torra ingredienser och tillstt ägg, kvarg och bananen. Lägg i en ugnssäkerform och ha i ugnen i ca 15 min.
Topping
1/2 mosad banan
2 msk kvarg
1 msk kakao
1 msk hasselnötssmör (rosa hasselnötter i ugnen och skala, mixa i ca 10 min och volia)
Blana i hop alla ingredienser och toppa gröten när den är lite sval.
SÅÅÅÅ GOOTT. Bästa gröten jag ätit och jag gillar inte ens varm banan. 
 

Lill-lördag

God förmiddag. Herregud vad tiden går fort, redan onsdag ju... I alla fall, onsdag betyder sovmorgon och därmed lite extra god frulle. Ni får se den senare och håll i, ala kommer ääälska den :D Dagen: två lektioner varav en är idrott med cirkelträning wihoo, flöjt/sång, träning med agnes (som jag ska köra skiten ur!) och lite småplugg. Låter väl okej? Ha en fin dag och gör det bästa utav vädret i värat fantastiska land.... -Klarrrris

Like Elvis would do it

Haha det enda jag kan tänka på är Elvis Presleys mackor när jag ser jordnötssmör och för några veckor fick jag en idé, som jag idag gennomförde till mellis. Jag tog ett "carb zone bröd", smetade på 1 msk jordnötssmör green choice, värmde 5 st hallon och mosade på, skar upp en halv banan som sista topping. OCH MÅ JAG SÄGA: FARLIG GOOOTT!!!

FrulleRulle

Heejsan. Denna morgon startade bra med en pw i solen med el perrro, en übergod frulle och invigandet av en ny rosa tröja :) Dock är solen borta nu, snön har börjat falla och jag sitter framför min hemtenta i religon sm ska lämnas in i morrn... Hoppas alla har en roligate tisdag än mig... klaris
Botten: Mixade hallon och jordgubbar med en nypa stevia
Mellan: Naturell lättyoghurt
Mitten: Havregryn
Överst: Naturell lättyoghurt
Topping: 1/2 banan (andra halvan är på fincrispet) och kokos

Tonfisk wrap

Jag är svag för frukostar. Skulle kunna äta det till varje måltid, meeen det funkar ju inte... :'( såå i dag tog jag tag i matlagandet och gjorde en wrap med tonfisk, stark tacosås, zucchini (både inne och som "pasta"), paprika och ost. Det värmde jag i ugnen på 225 grader i ca 7 min. Asagott. Keso serverades till. Zucchinipastan gjorde jag såhär;: kokat upp vatten med salt och hyvlat i zucchinin. Kokat i ca 1 min. Lite smaklös meeen funkar helt klart :))

Shine bright like a diamond

Hejsan. Nu var det ett tag sen jag hörde av mig, hur är det med alla däute? Hur har er helg varit? Min helg har varit fuullspäckad med fest och jobb. I fredags drog jag efter skolan hem till Elin för förberedelserna inför hennes födelsedagsfeeest. Sjuukt roligt: Grym mat, trevligt folk och allmänt skön stämning. Lördags och söndags bestod av jobb. Puss å hejj  
Snart är du 17 år. YOLO dax min finaste pingla. Fyy vad du är bra. Puss

Mage med inspo från NTC

 
HOW TO DO:
Att använda en vikt av något slag för mer effekt. Jag har nu börjat använda vikter i form av bollar utan handtag där 5 kg är prefekt. Du håller upp benen (för mer effket) och för bollen från sida till sida. Gör så i 1 min. Grym övning för lilla maggen! 

Kan dagen bli bättre

Aahmahgahd TACOS TILL LUNCH!! och vi äter tidig lunch vilket betyder att bpde ost och grönsaker finns :D


Härliga fredagsmorgon

Godmorgon. Hur mår ni denna ljuvliga fredagsmorgon? Själv är jag på sjukt bra humör! Gick upp 06.00 och gick ut med en sur hund i 45 min, såg soluppgången vid vattnet medan jag höll på att frysa ihjäl. När jag kom hem gjorde jag mig en sjukt fin och god frukost (notera chokladbkten. Äre fredag så äre). Slängde på mig kläder och knappt något smink men känner mig snygg ändå. TACK VARE SOLEN SKULLE JAG TRO! "I am shining bright like a diamond". Lolz. Sen idag blire feeeekkeeee hos elin Wihoooo. Juuuste, är en prinsessa och får skjuts till skolan av daddy idag. Vår deal löd: Klara tar hunden på en morgonprommis och pappa skjutsae. Fair square. Ha en fin dag. Puss Hade verkligen en "aom" morgon. Fridfull fullt med kaffe och mjukiskläder. Ända tills det blev stressigt vilket resulterar i en försening till matten. But it wont break me. Le allihopa, LE!!!

choklad Pannkakor nummer 2

Hejsan. Dagen är grym. Jag känner mig grym. Vädret är grymt. Jag är för första gången på länge väldigt taggad på innebandy. Åh jag älskar dessa dagar! I morse gjorde jagi alla fall dessa pannkisar till lillebror. Så fina ochgrymma tycker jag:D När jag kom hem var våra kära vänner här och det blev tårtfika. De är precis hemkomna frå USA och gissa vem som nu är ägare till ettparsvarta låga converse? Yeeey. I alla fall. Jag skulle "bara ta en lite tårtbit och ingen chocolate chip cookie" men säg till mig alla ni som kan motså en gräddtårta med lysmelk, banan, marzansås och oreo. Hur gör ni?? Var vänliga och kontakta mig då! I alla fall, ska försöka ta mig an lite plugg innan käk å träning. Det är såmysigt när man är så nära med en familj att de bara kommer och går hela tiden. Nu drog mamman iväg till sjukgymnasten och barnen är kvar. Snart kommer hon förmer kaffe. EN RIKTIG SYRIAN FAMILJ. Typ. Hahhss. 

Granola. Försök numero uno.

Granola:
1, 25 dl fiberhavregryn
2 dl kokos
1 dl grovhackade hasselnötter
1 dl solrosfrön
2 msk flytade honung
2-3 msk vatten
1 tsk saalt
2 dl blandad torkad frukt (jag hade endast 1 dl russin)
 
Sätt ugnen på 175 grader (jag hade varmluft).Blanda allt förutom den torkade frukten och knåda tills det fäster någorlunda. Bred ut på en på en plåt och rosta i ca 10-15 min. Rör om då och då. När du tagit ut den klipper/blandar du i frukten. Låt svalna och förvara i en lufttätburk (vet ej om min är det...) 
 

Bror.

Hejsaana. Att vakna upp till ännu en solig dag känns gryymt! Idag var jag en snäll syster som gick upp 06.30 för att tsm med far göra frukost och sjunga. Vi har nämligen en 15-åring i huset idag. Mamma började tidigt och trodde inte vi kunde klara oss utan henne. typical mammor....Aah kan inte fatta att lillplutten nu är byxmyndig. Min frukost. haha nejdå. Banan och vanilj kvarg med leverpastejmacka.




Mästaren

Elin den roliga filuren tog med sig daddelbollar till skolan för att jag skulle få smaka denna underbara skapelse. Och m-M-Mmmm vad gott det var. Hon är truly the master!


hej


Davos i glas

Imorse lyxade jag till med en riktigt god frulle vilketresulterade i en språngmarsch till bussen. Men det var den värd!
 
Davos:
1 dl fiberhavregryn
2 dl naturell lättyoghurt
Blanda samman allt och ställ in i kylskåpet över natten. Smidigt och verkligen en ny favorit. 
 
Jag toppade med lager av banan, kiwi, hallon och hemmagjord granola (vilket recept kommer snart så håll uuuut!). Fincrisp med kaviar och ägg nersköljt med kaffe å mjölk. 4 av 5 toasters. KANONKUL! 

Benböj med vikt

 
Benböj:
Ställ dig axelbrett med önskad vikt på skivstången (tror jag hade 15 kg) och tänk att du sätter dig på en stol och böj dig, upp ohc ned. Repetera 3x15.

Tips: SMART & GOTT

Godmorgon. Igår testade jag att göra min egna granola (dvs. rostad müsli. Typ.). Denna lilla bok unnade jag mig i Umeå och som innehåller mycket recept på mat vilket är bra eftersom jag redan har så många printscreens på frukostar i mobilen ;) Det är även enkla saker som en tonåring klarar av att göra... Dock tycker jag att den blev för salt men tänkte lägga ut receptet lite senare i alla fall. Bara för att jag är så snäll. Nejmen ärligt är det sjult gott att toppa din yoghurt, smoothie eller davos med det OCH även att ha som gå-bort-present istället för en blomma. Ha en brrrra dag alla därute. Klaris

1000 år sedan

Hellooo. Jag gjorde precis något jag aldrig gör, skippade ett tvprogram för ett mysbad istället. Det är nog behövligt efter dagen. Spelade squasch (äckligt svårt) och fysade med Elin efter skolan, övningskörde och handlade mat med pappis. Försökte plugga men fastnade rejält. Så rejält att jag inte vet vad jag ska ta mig till... Hamnade istället framför bloggar där alla visa sina träningsresultatde fått efter en månad. VAD GÖR JAG FÖR FEL?! Blixten funkade inte men tänk er halvnedsläckt, vr, chokladgegga, varmt bad och citrnvatten. Som gjort för att slappna av och tänka på morgondagen istället. Ha en bra kväll. xoxo

Sportlovet

Okej, vecka 9 lider mot sitt slut och därmed är sportlivet över för detta år (dumma er i norr som har v.10...). Hoppas alla har haft ett bra lov. Kanske har du åkt skidor? Dygnat? Sovit? Jobbat? Sportlovet brukar vara ganska tråkigt enligt mig, men inte i år!! Jag har hunnit vara i Umeå, jobbat, fixat paket (till både mig själv men även andra), sovit, tränat, ätit gott, haft filmkväll, övningskört, vart på middag, sett mello, åkt båt och ätit buffé (som var god, men där glassen och efterrätterna helt klart var bäst!). Allt detta på en vecka, sick. Imorrn är det back to reality. Skulle behövt plugga lite på lovet men tog ett moget beslut och sa: FUCK SCHOOL! Punkt. Sov sött. xoxo(vet ej varför mobilbilderna vänder sig. Gaaah. Men vi får vela med det...)

Go hard or go home

Jag köttar så hårt på gymmet att jag får blåmärken. Ser även sådär cool ut med utsläppt hår. Självklart langar jag poser också. Näää nu skojja jag med er. Blåmärket är ett resultat ifrån en prommis i Umeå och bilden på mig är ju, ja, lite tillfixad.

Äggtallrik

Så här såg min efter-träning-frukost ut igår. Tiden och inspon var knapp så stekte äggen löst (vilket av megagottis). Lyxade till med efterrätt oxså; Banan med kokos :D

Kvarg med mer

Kvag, Bananchips, hasselnötter, solrosfrön, torkadfrukt, bananchips toppat med honung. Fyllt med fett och protein, perfekt!

Mysis

Goodmorgon. Efter gym och jobb igår SPRANG jag hem för att få skjuts till Vääsby för skönt häääng. Min kära Elzzor hade fixat tacos och snacks. Sen satt vi i 8 timmar för att se: Captain america, Thor, Iron man och avengers. Förstnämnda var bäst enligt mig. Vära goda daddelbollar kommer det recept på sen :D Nu käkar vi frukost framför Oth och taggar för ekerölinjen och dess buffé. Ha en bra dag.
Igår fyllde Fellipelli år <3